top of page

FAQ 

Door de jaren heen hebben we al heel wat vragen gekregen. Wij begrijpen daarom als geen ander wat de vragen zijn omtrent onze designpanelen. De meest voorkomende vragen en bijbehorende antwoorden hebben wij hieronder opgesteld.

01

Wat is het basismateriaal van de designpanelen?

Als basis wordt MDF 'diepfreeskwaliteit' gebruikt (dichtheid > 760 kg/m3) waarvan de achterzijde standaard is voorzien van een wit melamine decor.  

02

Kunnen de designpanelen ook als front worden ingezet?

 

Verschillende structuren lenen zich voor fronten. De structuren die een relatief ondiepe freesgang hebben ("wave" serie) lenen zich hier perfect voor. Voor de andere panelen geldt het advies deze aan een wand te bevestigen, i.v.m. het kromtrekken van de panelen.

03

Kunnen de designpanelen uit brandvertragend MDF worden gemaakt? 

Wij kunnen de panelen zowel met brandvertragend MDF als brandvertragende laminaat produceren. Vraag vooraf naar de voorwaarden van deze producten.

04

Zijn alle structuren doorlopend te krijgen?

Alle structuren zijn met een doorlopend decor te krijgen. Tevens kunnen er logo's, letters, cijfers en teksten worden uitgefreesd in de panelen. Ook het ontwerpen van een klantspecifieke structuur is mogelijk.

05

In welke kleurstellingen kunnen de panelen gemaakt worden?

Wij hebben circa 130 kleuren laminaat op voorraad liggen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de panelen te voorzien van een laminaat die geschikt is om over te lakken. Hierdoor wordt het kleurenspectrum gigantisch!​

bottom of page